210-3232633   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 greek flag   englishflagAsset 4 

about

Εκδηλώσεις

Η FAIR Consulting διοργάνωσε εκδήλωση με κύριο ομιλητή τον Prof. Allan Manning της LMI Group

Μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ασφαλιστικής αγοράς της ΝΑ Ασίας και της Ωκεανίας μίλησε στην εκδήλωση και ενημέρωσε για τις προκλήσεις των νέων τεχνολογιών στην  ασφαλιστική βιομηχανία.

Οι συνιδρυτές της FAIR Consulting είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την εταιρεία σε ένα πιο εξειδικευμένο κοινό.

Το case study μιας σημαντικής ασφαλιστικής αποζημίωσης έδωσε την ευκαιρία στους προσκεκλημένους να ενημερωθούν για τα βήματα που πρέπει να ακολουθούν οι ομάδες εργασίας με στόχο το κοινό συμφέρον των εμπλεκόμενων μερών, δηλαδή μια γρήγορη και δίκαιη ασφαλιστική αποζημίωση.  

Η Systems Sunlight και η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδας οργάνωσαν εκδήλωση για την αξία της ασφαλιστικής κάλυψης επιχειρήσεων

Η FAIR Consulting προσκλήθηκε σε αυτή την εκδήλωση σε αναγνώριση της συμμετοχής της στην διαδικασία της μεγαλύτερης ασφαλιστικής αποζημίωσης που έχει καταβληθεί στην Ελλάδα. 

Χορηγίες

Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων

Η FAIR Consulting στηρίζει δυναμικά και με συνέπεια τον ΣΕΜΑ σε όλες του τις δράσεις ελπίζοντας οι παρεμβάσεις του να συνεχίσουν να βελτιώνουν τον θεσμό της ασφάλισης στη χώρα μας. 

Η FAIR Consulting είναι μέλος στο ΕλληνοΒρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Πρόσφατα η FAIR Consulting συμμετείχε ως Ασημένιος Χορηγός σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου για την υποδοχή της νέας χρονιάς και την κοπή της πίτας. 

Η FAIR Consulting στηρίζει αθλητικές ομάδες

Τα τελευταία χρόνια η FAIR Consulting έχει συνεισφέρει οικονομικά και σε υλικά τρεις ομάδες καλαθοσφαίρισης μικρών κατηγοριών.